Dansk kvalitet til Thaipriser

Da jeg bor og har firma i Thailand, så kan jeg naturligvis leverer web udvikling og web support til langt lavere priser end de danske web bureauer, og det er selv om de fleste får lavet deres udvikling i Østen.

De danske bureauers  priser er vanvittige, du ved de starter fra 800 kr. + moms og så derop af alt efter hvor stort og grådigt web bureaet er. Og hvorfor ikke, de skal have kontor i store kongensgade, Østerbro og andre mondæne adresser, der koster en formue pr. kvm. i leje.

Dertil har de salgsmedarbejdere, der alle skal have en høj hyre, og alle cheferne en firmabil, og ikke en hvilken som helst firmabil, den skal være dyr. Og det er dig som kunde der skal betale for både den dyre husleje og firmabilen.

Nu var det dog mine priser jeg skulle snakke om.

1. Jeg har 14 års erfaring med web udvikling, det at drive web shops, og online marketing.

2. Jeg har arbejdet for markedsledere i norden og Europa.

3. Jeg har knaldgode medarbejdere, med minimum 7 års erfaring indenfor deres felt.

Alligevel er min priser helt nede på 300 kroner i timen.

Som sagt jeg bor i Thailand, jeg har ikke brug for en mondæn adresse, faktisk er vores kontor lavet i vores ombyggede garage. og bilen, det er skam en lille nissan micra, der er perfekt til storby trafikken hernede. Det dyreste i mit liv er den årlige 1 måneds ferie vi holder i Danmark.

Hvis du har brug for at hvornår du kan træffe mig, tænker, “hvad er klokken i Thailand“, så klik på linker du lige har læst forbi.

Her er rigtigt skønt i Thailand og jeg ville gerne vise dig nogle billeder hernede, men jeg er hverken fotogen eller god til at tage billeder. Til gengæld kan du finde nogle knaldgode billeder fra Thailand på siampictures.com.

 

 

Skriv et svar